Over mij

Marjon VerlaatMijn naam is Marjon Verlaat. Ik ben geboren in 1970 en opgegroeid in Noord-Holland. Nu woon ik met heel veel plezier met mijn man en kinderen op een heerlijke plek in Almere. Hier genieten we volop van de rust, de ruimte en de natuur.

Na het VWO heb ik Communicatie gestudeerd aan de HEAO in Utrecht. Nadien heb ik een aantal jaren bij commerciële bedrijven gewerkt. Daar haalde ik niet de voldoening uit die ik eigenlijk zocht in het leven. Ik ontdekte dat ik behoefte had aan meer verdieping in de contacten met anderen.

Privé en professioneel zag ik inmiddels ook wat stress voor gevolgen kan hebben. Ik werd er nieuwsgierig naar hoe het komt dat de één in dezelfde situatie stress ervaart en de ander niet. En natuurlijk ook naar wat ervoor nodig is, om je weer vrij en blij te voelen. Daarom ben ik weer gaan studeren. Dat begon met de opleiding Stresscounseling, waarna ik direct mijn counselingpraktijk ben gestart. Dit was in 2008. Uitbreiding en verdieping in kennis en methodiek vond ik onder andere in de opleidingen Journeytherapeut (De Helende Reis), Mindfulness, Medische Basiskennis en Voedingsadvies. Ik volg tegenwoordig veel opleiding, cursussen, workshops, supervisie en intervisie op het gebied van energy therapie.

Naast het werk in mijn praktijk heb ik ervaring als docent Mental Coaching en re-integratiecoach (interventietrajecten).

Sinds 2013 heb ik energiewerk (energy healing) aan mijn aanbod toegevoegd. Inmiddels is ondersteuning van het omgaan met hooggevoeligheid (HSP) mijn specialisme geworden.

Ik werk holistisch. Dit betekent dat ik uitga van een samenhang tussen lichaam, geest, emoties, relaties en zingeving. Leefstijlcoaching (voeding, beweging, slaap en ontspanning) kan onderdeel uitmaken van de begeleiding.

Veel van mijn klanten komen uit het bedrijfsleven of zijn ondernemer. Hen begeleid ik in hun persoonlijke ontwikkeling om zakelijk en privé een nog betere versie van zichzelf te worden.

Met mijn werk help ik jong en oud om meer in evenwicht te komen op een manier die bij hen past. Om zichzelf beter te leren kennen en zich sterker te voelen. Dat is mijn passie!