Counseling/coaching

Een aantal jaren geleden kwam het besef dat ik wel eens met iemand wilde praten/sparren die andere gedachtes en inzichten had dan ik.
Ik leefde met Verwachtingen, Stress, (negatieve) Emoties en Aannames.
Via via kwam ik terecht bij Marjon. Eenmaal bij haar thuis aangekomen voelde ik mij er ook direct thuis. Al besefte ik het niet op dat moment alleen voelde het als een prettige warme deken. Tijdens het eerste gesprek laten weten wie ik in mijn ogen was en wat ik Wel en zeker Niet meer wilde (zijn) en of zij mij daarbij kon helpen en aan de hand kon nemen. Zij wist/weet alles, toch? Helaas… Helaas? Nee, geen helaas. Marjon geeft je de ruimte, geeft je vertrouwen en helpt je door zelf te ervaren. Wat je vraagt krijg je (terug) en niets moet. Fouten maak je niet bij haar want die bestaan niet. Alles heeft zo zijn redenen waarom bepaalde zaken lopen zoals ze lopen.
Elke keer als ik kwam waren mijn verwachtingen minder en minder en dat gaf mij meer ‘ruimte’ in mijn hoofd en lichaam om zaken ook op te gaan ruimen. Opruimen in mijn hoofd, opruimen van materiaal/goederen en opruimen van familie/vrienden/kennissen. Herinneringen blijven! Pijn verdwijnt. Of zoals een bekende zei: “Het is zoals het is”. Dat is echt zo. Focus je op het nu en de toekomst en doe er iets mee.
Op een gegeven moment ben ik in 1x niet meer gegaan zonder maar iets te zeggen. Vóór de ervaringen met Marjon zou ik mij hier heel schuldig over hebben gevoeld. Verwachtingen! In dit geval niet. Het is gewoon zo.
Na een paar jaar weer contact opgenomen met Marjon om door te geven dat het goed met mij gaat en zeker door haar. En toch ook Sorry zeggen. En ja hoor, haar reactie was: Voel je er niet schuldig bij want het is prima.
Leven met veel minder verwachtingen, zonder is (nog) niet mogelijk, geeft mij zoveel ruimte en de wereld is zoveel mooier geworden!
Dank topper.
Anoniem

Ik heb Marjon als coach mogen meemaken tijdens en na mijn burn-out. Ik kwam uit een snoeiharde zakenwereld en Marjon voelde als een warm bad.
Ze is zeer empathisch. Ze staat zó open voor je, dat je bijna als vanzelf je hart bij haar uitstort. Ze is zacht, heeft de kennis en intelligentie om je problemen en pijn te doorgronden en je te begrijpen. Daarna gaat ze je helpen weer een stap in de goede richting te zetten. Dat doet ze met inleving, suggesties en aanbevelingen. Daarnaast kan ze zo streng zijn als een schooljuffrouw in een fase dat je dat nodig hebt. Voor mij was zij: “The best coach I ever had”.
Ruud Mijnheer (rsi-praktijk.nl)

Wanneer je wilt dat er na 1 consult zoveel inzichten en veranderingen plaatsvinden, ga dan naar Marjon. Een vakvrouw die betrokken en warm is. Mij alle ruimte gaf om mijzelf te ont-moeten. Tips meegeeft waar ik thuis ook verder mee kan.
Een consult bij Marjon voelt geborgen en veilig. Ik ben nog steeds blij dat ik Marjon heb ontmoet.
Willeke