Energiebehandeling

Wanneer je wilt dat er na 1 consult zoveel inzichten en veranderingen plaatsvinden, ga dan naar Marjon. Een vakvrouw die betrokken en warm is. Mij alle ruimte gaf om mijzelf te ont-moeten. Tips meegeeft waar ik thuis ook verder mee kan.
Een consult bij Marjon voelt geborgen en veilig. Ik ben nog steeds blij dat ik Marjon heb ontmoet.
Willeke

De energiebehandeling bij Marjon Verlaat heeft mij geweldig goed gedaan. Ik ben losgekoppeld van iets dat me al mijn hele leven belemmerde. Ik voel me nu vrij en heb het gevoel dat ik eindelijk mezelf ben en mag zijn, mijn eigen keuzes mag maken en helemaal op mijn eigen benen sta. Kan het bijna nog niet bevatten, maar ik ben bevrijd en dat is zo fijn!
Karen

De healing bij Marjon Verlaat was heel fijn en bijzonder. De manier waarop ze werkt voelt zo zuiver aan. Ze nam alle rust en tijd nam om de healing compleet te maken of zoals ze zelf zei om dat te laten gebeuren wat op dat moment nodig was. Ze voelde ook precies aan waar er in mijn lijf nog een plekje was waar wat zat dat weg mocht. Ik voelde me zoveel lichter en vrijer toen ik wegging. Ik heb zelfs het gevoel dat het nog steeds doorwerkt, alsof de verandering die toen in gang is gezet nog steeds doorgaat. Het is echt heel bijzonder. Ik ben er heel blij mee!
A.D.