De Helende Reis voor kinderen

We doen in ons leven allemaal ervaringen op, grote en kleine. Niet alles kunnen we even goed verwerken. Dat geldt ook en met name voor kinderen. Zij hebben nog niet de kennis en ervaring die volwassenen wel hebben om te snappen wat er is gebeurd en het achter zich te laten. Die onverwerkte ervaringen zorgen voor ballast die je meeneemt in je verdere leven. Die ballast kan fysieke klachten veroorzaken zoals buikpijn of hoofdpijn. Of emotionele klachten als onzekerheid of angst.

 Het is heel fijn om als kind die ballast los te laten. Tijdens een consult met een kind maakt het spelenderwijs contact met de emotie en herinnering die daarbij hoort. Door uit te spreken wat nog niet gezegd is en te vergeven, wordt de emotionele ballast losgelaten. Daarbij leert het contact te maken met de eigen innerlijke krachtbronnen.

Thema’s die bij kinderen aan de orde komen zijn onder andere: dood, scheiding, boosheid, onzekerheid, pesten. Er hoeven geen grote problemen zijn, het is voor een kind al fijn zichzelf beter te leren kennen.

De Helende Reis is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.