Energy Detox

Mijn energiebehandeling is er op gericht om verstorende energie bij jou weg te halen en te vervangen voor zuivere energie. Verstorende energie zorgt voor problemen of blokkades in jouw leven. Zoals vermoeidheid, migraine, rugpijn die maar niet weggaat, somberheid of het gevoel vast te zitten. Het is fijn om ook energetisch in balans te zijn. De energiebehandeling die ik geef zorgt voor herstel van jouw energiebalans. Zie het maar als een energetische detox. En vaak is het zo dat er tijdens het schoonmaken van de energielagen (aura’s en chakra’s) informatie aan het licht komt die jou weer verder kan helpen in jouw ontwikkeling, persoonlijk, professioneel en/of spiritueel. Uiteraard zorg ik er ook voor dat je weer wordt bijgevuld met positieve energie.

Mensen die zo’n behandeling hebben gehad zeggen dat ze zich daarna lichter voelen en/of ruimer, sterker, zachter, meer zichzelf, energieker en meer geaard.

Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur en kan worden toegepast op allerlei verstoringen in je lichaam, gedachten en gevoelens die je dagelijks leven beperken of vastzetten, zoals bijvoorbeeld:

  • Vermoeidheid, CVS en ME
  • Burn-out
  • Emotionele problemen zoals verdriet, angst en depressie
  • Problemen in de werk- of privésituatie, van welke aard dan ook
  • Lichamelijke klachten (bijvoorbeeld buikpijn, hoofdpijn, rugpijn, spierpijn, gewrichtspijn, migraine, huidproblemen)
  • ‘Onverklaarbare’ of onbegrepen pijnen en klachten

Voor vragen of meer informatie bel of mail me gerust!

“Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics.”
Albert Einstein

Klantervaring

Wanneer je wilt dat er na 1 consult zoveel inzichten en veranderingen plaatsvinden, ga dan naar Marjon. Een vakvrouw die betrokken en warm is. Mij alle ruimte gaf om mijzelf te ont-moeten. Tips meegeeft waar ik thuis ook verder mee kan.
Een consult bij Marjon voelt geborgen en veilig. Ik ben nog steeds blij dat ik Marjon heb ontmoet.
Willeke

De energiebehandeling bij Marjon Verlaat heeft mij geweldig goed gedaan. Ik ben losgekoppeld van iets dat me al mijn hele leven belemmerde. Ik voel me nu vrij en heb het gevoel dat ik eindelijk mezelf ben en mag zijn, mijn eigen keuzes mag maken en helemaal op mijn eigen benen sta. Kan het bijna nog niet bevatten, maar ik ben bevrijd en dat is zo fijn!
Karen