Klantervaringen

Counseling/coaching

Ik heb Marjon als coach mogen meemaken tijdens en na mijn burn-out. Ik kwam uit een snoeiharde zakenwereld en Marjon voelde als een warm bad.
Ze is zeer empathisch. Ze staat zó open voor je, dat je bijna als vanzelf je hart bij haar uitstort. Ze is zacht, heeft de kennis en intelligentie om je problemen en pijn te doorgronden en je te begrijpen. Daarna gaat ze je helpen weer een stap in de goede richting te zetten. Dat doet ze met inleving, suggesties en aanbevelingen. Daarnaast kan ze zo streng zijn als een schooljuffrouw in een fase dat je dat nodig hebt. Voor mij was zij: “The best coach I ever had”.
Ruud Mijnheer (rsi-praktijk.nl)

Een aantal jaren geleden kwam het besef dat ik wel eens met iemand wilde praten/sparren die andere gedachtes en inzichten had dan ik.
Ik leefde met Verwachtingen, Stress, (negatieve) Emoties en Aannames.
Via via kwam ik terecht bij Marjon. Eenmaal bij haar thuis aangekomen voelde ik mij er ook direct thuis. Al besefte ik het niet op dat moment alleen voelde het als een prettige warme deken. Tijdens het eerste gesprek laten weten wie ik in mijn ogen was en wat ik Wel en zeker Niet meer wilde (zijn) en of zij mij daarbij kon helpen en aan de hand kon nemen. Zij wist/weet alles, toch? Helaas… Helaas? Nee, geen helaas. Marjon geeft je de ruimte, geeft je vertrouwen en helpt je door zelf te ervaren. Wat je vraagt krijg je (terug) en niets moet. Fouten maak je niet bij haar want die bestaan niet. Alles heeft zo zijn redenen waarom bepaalde zaken lopen zoals ze lopen.
Elke keer als ik kwam waren mijn verwachtingen minder en minder en dat gaf mij meer ‘ruimte’ in mijn hoofd en lichaam om zaken ook op te gaan ruimen. Opruimen in mijn hoofd, opruimen van materiaal/goederen en opruimen van familie/vrienden/kennissen. Herinneringen blijven! Pijn verdwijnt. Of zoals een bekende zei: “Het is zoals het is”. Dat is echt zo. Focus je op het nu en de toekomst en doe er iets mee.
Op een gegeven moment ben ik in 1x niet meer gegaan zonder maar iets te zeggen. Vóór de ervaringen met Marjon zou ik mij hier heel schuldig over hebben gevoeld. Verwachtingen! In dit geval niet. Het is gewoon zo.
Na een paar jaar weer contact opgenomen met Marjon om door te geven dat het goed met mij gaat en zeker door haar. En toch ook Sorry zeggen. En ja hoor, haar reactie was: Voel je er niet schuldig bij want het is prima.
Leven met veel minder verwachtingen, zonder is (nog) niet mogelijk, geeft mij zoveel ruimte en de wereld is zoveel mooier geworden!
Dank topper.
Anoniem

Wanneer je wilt dat er na 1 consult zoveel inzichten en veranderingen plaatsvinden, ga dan naar Marjon. Een vakvrouw die betrokken en warm is. Mij alle ruimte gaf om mijzelf te ont-moeten. Tips meegeeft waar ik thuis ook verder mee kan.
Een consult bij Marjon voelt geborgen en veilig. Ik ben nog steeds blij dat ik Marjon heb ontmoet.
Willeke

Energiebehandeling

Ik kwam voor het eerst bij Marjon in de periode dat mijn moeder net was overleden, ik mijn baan verloor en als klap op de vuurpijl een getraumatiseerde bovenbuurjongen incl. subwoofer op mijn dak kreeg. Het voelde alsof ik alle grond onder mijn voeten verloor en van boven af de grond in werd gedreund.
Gelukkig was Marjon er als ‘reddende’ Engel. Ze lost mijn problemen niet op, maar heeft me geleerd negativiteit op te ruimen, te vertrouwen op mezelf en door haar hulp maak ik een enorme spirituele en persoonlijke groei door. Dit alles heeft als resultaat dat ik na anderhalf jaar zelf binnenkort moeder word, een leuke nieuwe vaste baan heb en een fantastische woning met lieve buren. Gisteren nog kreeg ik de opmerkingen ‘Goh je straalt helemaal’ en ‘Het gaat goed met jou zeg!’. Dit blije en vrije gevoel gun ik iedereen.
Babs

De energiebehandeling bij Marjon Verlaat heeft mij geweldig goed gedaan. Ik ben losgekoppeld van iets dat me al mijn hele leven belemmerde. Ik voel me nu vrij en heb het gevoel dat ik eindelijk mezelf ben en mag zijn, mijn eigen keuzes mag maken en helemaal op mijn eigen benen sta. Kan het bijna nog niet bevatten, maar ik ben bevrijd en dat is zo fijn!
Karen

De energiebehandeling bij Marjon Verlaat was heel fijn en bijzonder. De manier waarop ze werkt voelt zo zuiver aan. Ze nam alle rust en tijd om de healing compleet te maken of zoals ze zelf zei om dat te laten gebeuren wat op dat moment nodig was. Ze voelde ook precies aan waar er in mijn lijf nog een plekje was waar wat zat dat weg mocht. Ik voelde me zoveel lichter en vrijer toen ik wegging. Ik heb zelfs het gevoel dat het nog steeds doorwerkt, alsof de verandering die toen in gang is gezet nog steeds doorgaat. Het is echt heel bijzonder. Ik ben er heel blij mee!
A.D.

De Helende Reis

Ik maak af en toe een Helende Reis bij Marjon. Aanleiding is meestal een gebeurtenis waarvan ik besef dat de emoties niet in verhouding staan tot hetgeen er gebeurt. Dan wil ik graag uitzoeken waar het vandaan komt, het refereert dan doorgaans aan iets wat ik al eerder heb meegemaakt – en hoe ik het los kan laten. Ik ervaar dat inderdaad als ‘helend’ en ik heb er jarenlange ‘issues’ mee kunnen oplossen. Marjon is heel professioneel en ze heeft een natuurlijke zachtheid. Hiermee creëert ze een ambiance waarin ik heel makkelijk over alle weerstand kan heenstappen en eerlijk en zonder oordeel naar mezelf kan kijken. Ik sta er iedere keer weer versteld van wat er naar boven komt en ik beschouw het iedere keer als een cadeautje aan mezelf.
Nicole

“Dank je wel voor de fantastische reis die je me gegeven hebt. Door de openheid die je me gaf en alle toestemming om te zijn wie ik ben kon ik me helemaal ontspannen. De reis heeft me veel inzichten gegeven in eigen patronen en gedragingen waarin ik was vastgelopen. Door deze inzichten is mijn gedrag en reactie naar andere toe op een spontane en natuurlijke manier veranderd. Ik reageer veel zachter en heb meer begrip voor anderen. Deze verandering is een verademing voor iedereen in mijn naaste omgeving en voor mezelf. Er is een natuurlijke rust over me gekomen en de mensen om mij heen koesteren zich erin. Een fantastische ervaring. Super Marjon nogmaals bedankt voor deze reis.”
Esther

Voor nog meer klantervaringen met De Helende Reis, klik hier.

Stop je gevecht met eten

Ik ben zo blij dat ik het programma ‘Stop je gevecht met eten’ heb gedaan. Er is zoveel veranderd en dat is ook zo snel gegaan. Ik eet en drink gezond en ben al 5 kilo afgevallen. Mijn nieuwe levensstijl voelt alsof het helemaal één met me is. Ik hoef er niet over na te denken, het gaat helemaal vanzelf. Het voelt zo ontspannen en vrij, heerlijk! Ik leef en kies bewust, elke dag en zonder moeite.
M.B.

Ik begrijp nu waarom ik ongezond en teveel at. En ik ben blij dat ik dat heb opgeruimd en dat heeft een enorme verandering gebracht! Het gaat supergoed met eten. Ik krijg steeds meer trek in gezond eten. Ik stop ook niet meer alles zomaar in mijn mond. Ik voel me echt heel goed. Ik ben lichter, voel me lichter, heb me nog nooit zo goed gevoeld. Dank, dank, dank!
K.P. (na 1 week)