De Helende Reis

We doen in ons leven allemaal ervaringen op, grote en kleine. Niet alles kunnen we even goed verwerken. Die onverwerkte ervaringen zorgen voor ballast die je meeneemt in je verdere leven. Die ballast kan fysieke klachten veroorzaken zoals buikpijn of hoofdpijn. Of emotionele klachten als onzekerheid of angst. Het is heel fijn om die ballast los te kunnen laten.

De Helende Reis (The Journey) is een methode waarbij je heel diepgaand die oude ballast opruimt. Tijdens de Helende Reis maak je contact met de onverwerkte emotie en herinnering die daarbij hoort. Door uit te spreken wat nog niet gezegd is en te vergeven, wordt de emotionele ballast losgelaten. Daarbij leer je contact te maken met je eigen innerlijke krachtbronnen.

Het opruimen van emotionele ballast geeft enorm veel vrijheid, rust en vrede in jezelf. En je hoeft eigenlijk niets anders te doen dan je open te stellen voor dat wat zich aandient of waar je aan wilt werken. Je wordt als vanzelf door het proces geleid. Het is heerlijk zo’n ‘opruiming’ te houden.

Voor wie?

Stel jezelf eens de volgende vragen:

  • Kun je niet echt van het leven genieten?
  • Voel je je leeg of lusteloos?
  • Heb je het gevoel dat je meer in je mars hebt, maar daar niets mee doet?
  • Zit je jezelf in de weg?
  • Heb je een fysieke of emotionele klacht die maar niet verbetert?
  • Ben je op zoek naar innerlijke rust?
  • Wil je af van oude ballast?

Is er minimaal één ‘Ja’? Dan is De Helende Reis er voor jou.

Wil je weten hoe een Helende Reis werkt? Lees dan hier verder

Klantervaringen

Ik maak af en toe een Helende Reis bij Marjon. Aanleiding is meestal een gebeurtenis waarvan ik besef dat de emoties niet in verhouding staan tot hetgeen er gebeurt. Dan wil ik graag uitzoeken waar het vandaan komt, het refereert dan doorgaans aan iets wat ik al eerder heb meegemaakt – en hoe ik het los kan laten. Ik ervaar dat inderdaad als ‘helend’ en ik heb er jarenlange ‘issue’s’ mee kunnen oplossen. Marjon is heel professioneel en ze heeft een natuurlijke zachtheid. Hiermee creeert ze een ambiance waarin ik heel makkelijk over alle weerstand kan heenstappen en eerlijk en zonder oordeel naar mezelf kan kijken. Ik sta er iedere keer weer versteld van wat er naar boven komt en ik beschouw het iedere keer als een cadeautje aan mezelf.
Nicole

Dank je wel voor de fantastische reis die je me gegeven hebt. Door de openheid die je me gaf en alle toestemming om te zijn wie ik ben kon ik me helemaal ontspannen. De reis heeft me veel inzichten gegeven in eigen patronen en gedragingen waarin ik was vastgelopen. Door deze inzichten is mijn gedrag en reactie naar andere toe op een spontane en natuurlijke manier veranderd. Ik reageer veel zachter en heb meer begrip voor anderen. Deze verandering is een verademing voor iedereen in mijn naaste omgeving en voor mezelf. Er is een natuurlijke rust over me gekomen en de mensen om mij heen koesteren zich erin. Een fantastische ervaring. Super Marjon nogmaals bedankt voor deze reis.
Esther

Voor meer klantervaringen met De Helende Reis, klik hier.