Stop je gevecht met eten!

Ken je dit?

  • Je hebt al vaker een stevig besluit genomen om gezonder te eten of meer te bewegen, of allebei. En dat heeft ook gewerkt, voor kortere of langere tijd.
  • Je hebt misschien wel diëten gevolgd, bent bij een afvalclub gegaan en je hebt je wellicht ook wel laten coachen.
  • Je hebt misschien zelfs al wel geleerd op een andere manier naar je gedrag te kijken. En hoe je het anders kunt doen. En daarbij ook meer inzicht gekregen in jezelf.
  • En toch, na verloop van tijd, ben je weer teruggevallen in je oude, ongezonde, gewoontes.

Ja?

Dat komt doordat je ongezonde relatie met eten wordt veroorzaakt door diepe en soms ver weg gestopte, vergeten emotionele kwesties. Deze oude emotionele herinneringen en geconditioneerde patronen zullen je stilletjes blijven saboteren, tot je ze onder ogen komt en opruimt. Pas dan kan er sprake zijn van blijvende verandering.

Ontdek hoe je écht kunt stoppen met je ongezonde gedrag

Kevin Billett (CEO van The Journey Seminars en oprichter van The Visionary Leadership Programmes) heeft een nieuwe methode ontwikkeld om definitief af te rekenen met ongezonde eetpatronen.

Hij heeft namelijk zelf een groot deel van zijn leven met eten geworsteld. Hij heeft meer dan dertig jaar tussen de 15 en 25 kilo overgewicht gehad. Hij heeft heel veel diëten geprobeerd en veel “stevige” besluiten genomen om te sporten. Maar de resultaten waren steeds beperkt en tijdelijk. En onvermijdelijk viel hij op enig moment terug in een ontmoedigende interne strijd tussen wat hij wilde eten en wat zijn lichaam echt nodig had. Hij at weer meer, bewoog minder, totdat zijn gewicht weer terug was op het oude niveau en zelfs nog hoger. De worsteling bleef, totdat hij besloot de technieken van het Journeywerk aan te passen en toe te passen op zijn eigen problemen met eten. En de resultaten waren verbazingwekkend en enorm effectief. Zo werd Stop the Food Fight geboren, wat ik “Stop je gevecht met eten” noem.

Ik was erbij toen hij in april 2011 deze unieke methode lanceerde en heb het zelf mogen ervaren. Sindsdien is ook mijn eetpatroon helemaal veranderd. Ik voel me fitter, vrijer en meer in contact met mezelf.

Of je nu teveel eet, te weinig eet, of worstelt met het soort voedsel dat je neemt, in mijn praktijk werk ik op individuele basis met je, om jouw gevecht met eten te stoppen. “Stop je gevecht met eten” omvat drie sessies, verdeeld over drie dagdelen, bij voorkeur kort achter elkaar.

Klantervaring

Ik ben zo blij dat ik ‘Stop je gevecht met eten’ heb gedaan. Er is zoveel veranderd en dat is ook zo snel gegaan. Ik eet en drink gezond en ben al 5 kilo afgevallen. Mijn nieuwe levensstijl voelt alsof het helemaal één met me is. Ik hoef er niet over na te denken, het gaat helemaal vanzelf. Het voelt zo ontspannen en vrij, heerlijk! Ik leef en kies bewust, elke dag en zonder moeite. M.B.

Ik begrijp nu waarom ik ongezond en teveel at. En ik ben blij dat ik dat heb opgeruimd en dat heeft een enorme verandering gebracht! Het gaat supergoed met eten. Ik krijg steeds meer trek in gezond eten. Ik stop ook niet meer alles zomaar in mijn mond. Ik voel me echt heel goed. Ik ben lichter, voel me lichter, heb me nog nooit zo goed gevoeld. Dank, dank, dank! K.P., 1 week na afloop van het programma.